Första dagen på wordpress

Mitt första inlägg på min alldeles egna blogg – HURRA…eller…? Ja det får framtiden utvisa hur kul och bra det blir :O))

Min blogg ska mestadels handla om mitt stora intresse FOTOGRAFERING samt vardagliga triviala saker.  Åtminstone inledningsvis. Skulle bli gööör gla´om du ville kommentera eller ge mig tips om hur och/eller vad en bra blogg ska innehålla.

Idag blir det en bild från Klippan Kulturreservat, där jag tillbringar det mesta av min vakna tid under veckorna. På Jobbet. Du kan läsa mer om jobbet här: http://www.colourhouse.se     Om du har lust.

I morgon är en ny dag – kanske det blir ett inlägg då mä´

Ha´ det gött! / Inger Anita

6 kommentarer

  1. Hallå Kate!
   Ja du det återstår ju att se. Ett ryck jag fick bara så här på kvällskvisten, ska testa ett tag i varje fall.
   Kul du tittade in :O))
   Ha´D!

   Gilla

  1. Hej Brita!
   Känner mig som novisen vid spisen. JÄTTEKUL att du hälsade på, blir väldigt glad!
   Var inne på dig dagliga blogg idag och beundrade din rosa alldeles stilla sjö. Superfin!
   Ha det gött!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.