Dagens vardagliga ting – S E M L O R

Då har man avverkat en arbetsdag hemma i Bitterna, och sitter parkerad framför den häringa burken igen. Den har en magnetisk dragningskraft, liksom S E M L O R N A vid denna årstiden. Försökte förgäves lura på arbetskamraterna av dessa läckerheter, men icke sa Nicke. Ståndaktiga till tusen minsann – ett lite ovanligt beteende…

Resultatet blev att två stycken S E M L O R därför slank ned i denna sköna lekamen. Lätt som en plätt  :O/  Nu är det bara en kvar! Humöret blev ju på topp men troligtvis inte min kropp. Det får bli en lång  stôllavandring så att både knopp och kropp blir goa´och glada…. Hej hopp!

/Inger Anita

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.