En stund om kvällen

Nu är det brytningstider med ljuset. Jag hinner inte hem till Bitterna innan det blir mörkt. Stannar jag kvar i Götet en extra timma efter jobbet så hinner jag ta en liten tur i Klippan, och njuta av lite kvällsljuset. Så fick det bli idag. Morgonens dimma var borta och det blev en fin eftermiddag/kväll. Olssons båt kom som vanligt glidande vid denna tiden (DEM ÄR PUNKTLIGA TRAFIKVERKET!) En udda farkost låg och guppade i svallvågorna efter densamma ”Ocean Living” det moderna sättet att bo. Den Lille En fick vädras en liten stund – G11:an har levererat det den blivit ombedd att göra, så några bilder blev det även denna dag. Ha D / Inger Anita

Olssons Båt
Ocean Living
Urholkat
Silhuett
Stolpskott

4 kommentarer

  1. Sköna eftermiddagsbilder. Tycker extra mycket om bilden med kedjan, den guldsmimrande kajen och vattnet. Ja du , just nu är det en kamp med klockan om man skall hinna med ljuset efter jobbet, ibland har man ju annat för sig också. Härligt nog ser vi skillnad varje dag. snart måste vi upp i ottan för att fånga morgonljuset/brita

    Gilla

  2. Så bra att du stannade en stund… vilket fint ljus Ni hade 🙂
    Hos mig var en sådan dimma som man tappar andan så vackert det var! Hela dagen! Idag allt är borta och det är grått och blött 🙂
    Hälsningar Halina

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.