Trettio år sedan

Så många år sedan var det någon bodde i huset enligt källor. Tycker det har klarat sig ganska bra med tanke på det. Det ligger fint i en dunge/hage som förmodligen betas av får och/eller kor. Här växer många och gamla lövträd. Det fanns inga djur här under mitt besök, men inhägnaden och den avätna omgivningen avslöjade att dem finns här någon gång. Då jag är en fegis när det gäller att göra entré i ödehus, återstår det att göra ett besök på insidan även av detta hus. Det är det tredje ödehuset i ordningen som väntar. Jag går gärna in – men bara med sällskap! Man vet aldrig vad man stöter på….kanske DU vill följa med? Tills nästa gång – ha D // Inger Anita

Trettio år sedan
Välkommen...?
Nån' där?

4 kommentarer

  1. Jo du det kan jag – lätt. Jag är hyfsat RÄDD för att gå in själv. Känner vibrationerna, och vet inte i förväg vilka dem blir. Goda eller onda? Kommer du upp så kan du o jag gå in :O)) Under förutsättning att golvet håller. Men lite nyfiken är jag allt! Ha det gott! Inger

   Gilla

 1. jag älskar gamla hus. Spännande och de ärså vackra i stt förfall. De avskavda väggar, flagnade dörrar och sprukna fönster. Fint har du fotat allt. Fönstret är nog helt, visst är det gardinen som är trasig?. Ha det gott/btrita

  Gilla

  1. Det är många som älskar gamla hus, tillhör inte själv dem mest ivriga men ibland blir jag lite nyfiken..Det finns några ganska nära så……Får jag sällskap så tar jag klivet in.
   Ha det gott Brita! //Inger

   PS har du funderingar på Innerdalen till hösten? DS

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.