Söndag – en vilodag?

Just denna söndag var det inte fallet. Började bra med fotografering…Upp i gryningen, på med lite oömma och varma kläder. En fin morgon med sol och lagom med moln. Drog iväg två km västerut där gässen bestämt protesterade mot min närvaro med sitt skrän. Dem för ett himla liv! Får njuta av att ”bara vara” i någon timma med kameran, sedan drar jag hemåt till det nybryggda kaffet och en macka. Helt helt ljuvligt! Trots att det är söndag blir det inte någon vila direkt. Det ska tvättas och klippas äppelträd. Middagen ska lagas (föll på min lott idag) och bloggen underhållas. Sen börjar allvaret. Ett krig ska utkämpas mot de minsta små som invaderat denna sköna lekamen. Förkylning på G! Nu jädrar ska det fightas, vem som ”vinner” återstår ännu att se. Men någon vila blir det just inte.  Delar med mig av några bilder som visar hur vi har det i Bitterna en morgon som denna. Både i stort och smått. Tills nästa gång-Ha D // Inger Anita

Fikaplats
Söndag Morgon
Lustigheter
Lav

7 kommentarer

 1. Underbara färger! Vaknade själv tidigt men grabbade tag i en bok istället. Inte dumt det heller.
  Varit ute och övningskört en sväng idag. När vädret är varmt nog kommer vi!

  Gilla

 2. Inte konstigt du har energi för allt arbete, med tanke på vilket morgonljus som drabbade din hjärna. Tycker om alla bilderna, men bänken är något extra.
  Hoppas du gjort bort allt arbete och får ha en ledig söndagkväll/Brita

  Gilla

  1. Jo, nu är det klart. Mätt o belåten, äppleträden klippta och tvätten upphängd. Man får energi av en bra start på morgonen! Men det vet väl du… :O))
   Ha´ det gott Brita!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.