Ordnat Kaos – del 1

Förra helgen var jag på väg till Hornborgasjön för att fota tranor, men hamnade i stället bland blåsippor på ett ställe som heter Kvarnö, beläget mellan Larv och Floby. Kvarnö visade sig vara lite speciellt, som ett träsk (som jag bara sett på TV) fast ett torrt sådant. Här rådde en speciell stämning, med mycket döda träd, träd som växte lite huller om buller, raserade stenmurar m.m. Mycket var överväxt av väldigt lång och frodig mossa. Tillbringade många timmar på platsen, och fotade inte bara de sköna blå, utan försökte även fånga ”kaoset” och den ”oordning” som rådde. En liten utmaning rent fotomässigt att försöka återge, och för att göra platsen lite rättvisa krävs fler än ett inlägg. Hoppas ni kan få smak på samma känsla som jag fick när jag var här?  Glad Påsk önskas er alla och tills nästa gång –  ha D!  Inger Anita

 

2 kommentarer

  1. Många olika bilder som beskriver din vår. Förstår att Ni också fått del av snön. Här är rena vintern. Solen värmer, men vinden är kall. Det spelar ingen roll vi njuter. Ha ett bra slut på helgen/brita

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.