Tranorna

Så kom jag då äntligen iväg till Hornborgasjön. Snön som behagade lägra sig på Långfredagen ligger kvar på de skuggiga partierna, men har har helt smält undan där solen nått fram. Som alltid blåste det snålt vid sjön, men det fanns både många tranor och många människor på plats. Undertecknad är inte begåvad med något tele, så bilderna på tranorna blir inte direkt några närbilder. Inte heller blev det någon uppvisning av dans,det var MATEN som gällde denna dag. Tranorna åt och åt, och sedan åt dem lite till. Klicka på bilderna för att förstora dem. Önskar er en fin sista påskdag. Till nästa gång – ha D!  Inger Anita

4 kommentarer

  1. Så många! har aldig varit vid Hornborgarsjön. Inser att det måste bli en resa dit nästa år. Nu får jag nöja mig med dina dansande tranor/brita

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.