Träd

Vi är alla olika. En del av oss älskar att fota det mäktiga havet medan andra fotar Macro.  Några fotar fåglar och andra enbart blomster. Personligen fotar jag allt möjligt, dock mest i naturen. Periodvis hyser jag en förkärlek till träd, och gärna träd med nakna grenar.  Jag delar med mig av några av mina favorit bilder på träd och trädgrenar.Det finns många fler men alla får inte  plats här. Fotade under olika perioder, på olika platser. Vår stora lönn hemma i Bitterna har dock fått vara med ett antal gånger och blir därför först i raden av trädbilder. Om du har lust så lämna gärna en kommentar. Tills nästa gång – ha D! Inger Anita

Träd i Kvarnö
Solnedgång Träd
Bitterna Träd
Karla Träd
Träd utanför Trädet

3 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.