Sommar o Sol

Jag hinner inte riktigt med. Varken att fotografera eller sitta framför datorn. Det är hus som ska få sedvanligt årligt underhåll, och moppar som ska åkas runt på härsan och tvärsan ute i det vackra försommar Sverige.  Däremellan är det några kalas och fester som ska bevistas. Men vem ska klaga? Inte jag för nu njuter jag till 110% av värmen som slog ned som en bomb i söndags. Som jag väntat! Som vi alla väntat! Har inte mycket till nya bilder att lägga ut, dessvärre delvis beroende på ett objektiv som inte klarar sin uppgift. Hade en älg i sökaren härom kvällen, stående mitt i rapsfältet i sena kvällningen med fint ljus. Vad händer – bilderna går inte att läsa det blev bara sudd och blurr av allihop. Grrrr…. Ett sånt tillfälle kommer inte precis varje dag. Nåja, så är det här i livet, värre saker kan hända. Det blir i varje fall ett par maj bilder, fotade alldeles utanför husknuten eller till och med från fönstret, samt i rabatterna. Allt i Bästa Bitterna så klart. Klicka på dem för att förstora.

Tills nästa gång – ha D! Inger Anita

3 kommentarer

  1. Härlig himmel med vackert ljus och mjukt röda tulpaner..vilka fina bilder du bjuder på! Typiskt det där med älgen i rapsfältet, ser det framför mej även om du inte fick några bra bilder:-)
    Ha en fortsatt fin och varm vecka!

    Gilla

  2. Härligt för Er med värmen. Vi har fått en gnutta av det ni har. Jag anar, men inte mer. nu kommer en tid då datorjobbet inte är så attraktivt, blir väl sena kvällar och trötta steg till jobbet.
    Sköna bilder Inger som andas föraning om sommar/Brita

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.