Lisa

Någon liten flicka som heter Lisa avses inte med rubriken, utan det handlar om en Lisa för själen. Att få ha förmånen att delta på en veckas fotosafari i något som känns som en annan värld är just en fantastisk lisa. Den andra världen finns så nära men ändå så långt bort. Man tar sig dit på en dags bilresa vilket nästan är det mest obegripliga. Så väldigt annorlunda miljö på endast en dagsresa, jag är fortfarande lika förundrad och blir nästan lite yr över detta faktum. Fotosafarin år 2012 innebar att drygt tjugo foto intresserade personligheter landade tillsammans i ett enkelt men enastående vackert boende i Innerdalen, Norge. Får-i-kål, römmegröt, getost och andra kulinariska upplevelser serverades efter drypande svettiga turer i den (för mig i varje fall) krävande terrängen. Var det inte höga knaggliga fjäll att bestiga, var det sugande myrar som skulle korsas. Turligt nog räckte det även ta några steg runt hus knuten där det fanns exakt hur många motiv som helst att hitta. Undertecknad körde en mix av alla dessa alternativ, vilket var vad min lekamen mäktade med. Regnkläderna kom aldrig till användning då veckan bjöd på näst intill konstant sol,med knallblå enfärgad himmel. Fotografer är dock lite egna, och överlag önskades det lite mer moln och dimma att fota i. Men inte kan man klaga över detta! En del foton har det blivit, och idag bjuds på några av dem som visar det lilla i det stora sammanhanget.Det är resultatet av att rå sin tid och hinna leka med sin kameran i timmar. Hoppas bilderna kan uppskattas, klicka gärna på dem för att förstora. Jag lär nog få anledning att återkomma under höstmörkret mer fler bilder, det finns så många otroligt vackra och storslagna vyer från Innerdalen. Är ni sugna att se på några av dem andra deltagarnas bilder, finns det några att beskåda  på Facebook gruppen ”Innerdalen 2012”. Tills nästa gång – ha D! Inger Anita

12 kommentarer

 1. Härligt sköna bilder du visar upp. Det jag gillar med Dig (bland annat) är att du ser andra saker än jag. Jag har svårt att se det lilla.. Vila olika mönster du upptäckt i vattnet. jag har svårt att plocka ut en favorit, men den lilla insekten ligger bra till/Brita

  Gilla

  1. Precis! Att få se hur andra ser är bland det mest roliga som finns, bl.a. därför gillar jag Innerdalen så mycket. Samma omgivningar men så många olika slags bilder. Sen är det roligt ju görkul att träffas ”live” :O)

   Gilla

 2. Fin färgfrossa från Innerdalen 🙂
  Härligt att bläddra bland dina bilder… fortfarande minns… 🙂
  Det verkar att ni hade det bra. Härligt!
  Hälsningar Halina

  Gilla

  1. Halina, strålande sol i sex och halv dagar, en halv dag med lite moln. För bra att vara sant – om man inte ska fotografera förstås…! Hoppas vi ses där igen, eller någonstans i dina fina hemtrakter :O)

   Gilla

 3. Imponerande! Hur i jösse namn kan du komma ihåg sådana detaljer?
  Har flera versioner av Krypet, ska leta reda på den du menar och ”FETprinta” den (som nån sade) Tack ska han ha!!

  Gilla

 4. Jorå, en Lisa för själen är det alltid i Innerdalen! 4 bilder vill jag tycka om lite bättre än resten!
  1. Slutet är nära – fin linje av reflexer i motsats till de torra löven mot svart bakgrund, snyggt!
  2. Bunkers – Är en något bättre variant av bilden som du visade däruppe, redan då bra!
  3. Krypet – gillas allra bäst men den varianten du visade sist var något hårdare beskuren och lite mer mättad vilket jag gillade bättre.
  4. Bladvärk – innovativt och snyggt!

  Bra kämpat och bra plåtat / C

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.