Orubricerat

Innerdalen, Norge. Undrar hur länge man kan andas och leva på alla intryck därifrån? För mig är det ofta så att att när jag är mitt upp i någonting, så kan jag inte ta till mig alla intryck, och  känslolivet är som under ett tandläkarbesök-bedövat. Först en tid efter att allt är över kan jag ta in, känna efter och riktigt njuta. Där är jag idag, och bilderna från Innerdalen fyller på dem känslorna. Ett helt underbart avbrott från den vardagliga världen, som skänker en mycket behaglig känsla i kropp och själ. Det blir några bilder till, och det lär bli än fler vid senare tillfälle. Tills nästa gång – ha D! Inger Anita

Mellow Yellow
Mellow Yellow
Låva?
Stenad
Stenad
Glaserad
Crockodile Dundee
Crockodile Dundee

10 kommentarer

  1. Ja du, det kan man fundera över. Ett tag till antar jag, eftersom jag bara hunnit gå igenom bilder för dag 3. Livet går dock vidare, kan ju inte fortsätta leva i den lilla bubbla jag levde i Innerdalen. Jobbet stör, lilla Saga tränger på. Har just köpt en liten båt att ha i Dikanäs. Jag skall dit i helgen och göra mig oskyldig och sannoligt blir det en fjä’lltur, om nu vädret är på min sida. Så nog finns verkligheten som vill tränga sig mellan mig och känslan jag hade i Innerdalen. Jag tittar på dina bilder, min fantasi skenar iväg. I den sista bilden ser jag ett sagoland, en liten rödhårig pojke möter det stora snälla bergstrollet. ha det gott/brita

    Gilla

    1. Jag såg också den rödhåriga pojken! Kul med dem här ”stillebena” som man kan få till lite vad som helst. Jodå, verkligheten har trängt sig på, och då är det skönt att drömma sig tillbaka. Ha det fint Brita!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.