Makro

Att fota med Makro går i perioder, just nu känns det både kul och inspirerande. Det har varit uppehåll med detta sedan i våras, av någon anledning jag inte själv känner till. Nu har det tillkommit några bilder till samlingen, och några av dem lägger jag ut här och nu. Hoppas ni får en fint avslut på helgen alla ni på andra sidan skärmen, trots den inte alltför positiva väderprognosen! Här smattrar det av regndroppar mot fönster rutorna redan, kanske det hinner regna över i natt?  Tills nästa gång – ha D! Inger Anita

BlingBling
BlingBling
Not Grey
Not Grey
Grey
Grey
Ormet
Ormet
Dalb
Dalb

6 kommentarer

  1. Du och dina fantastiskt fina makrobilder. Du börjar sparsamt med motljusbilder på strån och gräs och följer upp med hösten färgprakt. Den fösta bilden är så skön och faller mig väl i smaken/Brita

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.