Regntunga Skyar

Om jag inte minns fel var det Monica Zetterlund som för ”några” år sedan sjöng en melodi med den titeln? Den är i vilket fall som helst som klippt och skuren för år 2012, ett mer regnigt år får vi nog leta länge efter. Idag finns det som tur är bra kläder som skyddar ens lekamen mot väta, men lite värre är det med kläder för en icke heltätad kamera som inte är överdrivet förtjust i regn. Men ut måste man, och fota måste man också. Faktiskt! Undertecknad får abstinens av alltför långa fotouppehåll, och idag var det bara att ta tjuren i hornen och ge sig ut. Ända ut i trädgården, för längre än så blev inte fototuren. Den dämpade dock det värsta begäret. Att göra urval från dagens skörd blev relativt lätt det fanns endast ett fåtal bilder att bläddra genom, och resultatet ser ni nedan. Färger lär bli mer mättade i regn, och verkar ju stämma bra med tanke på den naturliga prakten i bilderna.

Vanligtvis tillhör jag kategorin som lägger ut för många bilder, men ingen regel utan undantag. Parallellt med bloggeri och andra sysslor, pågår just nu ett litet projekt om Bitterna. Går allt som tänkt ska det bli en fotobok om hembygden, och det ska vara klart i november. Håll tummarna för att det funkar! Tills nästa gång – ha D! Inger Anita

Färgat
Färgat
Buskage
Buskage
Utsikt från trägården
Utanför

8 kommentarer

  1. Oskönt är det att lämna stugvärmen för regnet, men vilka bilder det blir. Regnet lockar fram färgerna. Så för en stund glömmer jag att det är oktober och regnrusk/Brita

    Gilla

    1. Oktober är OK tycker jag men NOVEMBER är det stora sorgebarnet (eller brukade vara) Regn på tvären och kolmörkt mest hela dagen :O( Hoppas den blir annorlunda i år…HA det gott! Inger

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.