Fotofestival

Oj oj oj…Så många bilder. Så många föredrag. Så många böcker. Så många människor.Fotovärlden är underbar. Vilken tur jag har som bor så nära Vårgårda där det en gång om året är en av De Stora Fotofestivalerna. Hit kommer en mängd urduktiga fotografer och visar oss helt fantastiska bilder från hela världen. Det handlar om Naturfoton, och vilken variation moder natur visar upp, ibland ryser jag över hela kroppen. Fantastiskt roligt att få ta del av! Det är också roligt att för första gången få träffa de människor ”live” som man blivit vän med i Cyberspacen, tiden räckte bara inte till att få prata lite mer med alla. Nåja, det kommer förhoppningsvis fler tillfällen, och vi är några som ska träffas och fota nästa vår. Hurra va kul det ska bli! Under festivalen var det tydligen många som uppmärksammat resorna till Innerdalen i Norge, och anmälningar hade redan börjat duggat in i en sådan mängd att jag blev uppmanad att anmäla mig NU om jag säkert ville få en plats till 2013 års resa. Jösses, att behöva anmäla sig ett helt år i förväg, otroligt vilket intresse. Tack för att jag fick förhandsinfo och chansen att göra min anmälan innan det var för sent. Tack också till alla i Vårgårda som engagerat sig under ett års tid för att få Festivalen  att fungera. Ordföranden i Vårgårda Fotoklubb var så rörd under sitt avslutningstal att det rullade några tårar nedför hans kind när han tackar alla som arbetat, alla som visat bilder och alla i publiken. Stort! Då var det det här med bilder. Efter ha sett så många otroligt fina bilder, väljer jag att visa bilder från min mest använda kamera – iFånen-med en väldig blandning av bilder. Det känns bättre en dag som denna, här spelar jag i helt annan nivå. Tills nästa gång – ha D!

5 kommentarer

 1. Jag säger som Kristina, dina bilder är mycket bra. Jag tycker så mycket om ditt bildspråk.
  Tur du skrev om Innerdalen. hade inte en tanke på att man måste anmäla sig nu. Hoppas att jag får en plats./brita

  Gilla

 2. Jag var en sväng till Vårgårda jag också, och fick inspiration av alla fina bilder. Samt klämde och kände på kameror. Nu väntar jag bara in rätt pris…
  Jag kollade in dina bilder på fotosidan, ruskigt bra! Där ligger jag i lä 🙂
  Ha en fin vecka!
  / Lena

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.