Vicken vecka

Hej hopp i vår Herres Hage så det kan bli. Veckan som gick var lite upp-och-ned-vända världen, eller som en tripp med berg-och-dalbanan Balder på Liseberg; hög fart, stora uppförsbackar men framförallt härliga nedförsbackar- i positiv bemärkelse- med ordentlig scwhung i. Det blev någon form av avspark efter Vårgårda Naturfoto festival; maxad med inspiration efter möten med nyvunna fotokompisar och alla härliga bilder. På måndagen ramlade min allra första fotobok ned i brevlådan, och den blev ju precis vad jag hoppats på. Supernöjd med boken i sig, men också att den går att dela på nätet. Klicka på länken Fotoböcker till höger så kan ni se den. Den boken skapades med Colourhouse (där jag arbetar) i åtanke och Interiörvisningarna som skulle hållas på torsdagen. Boken visades för företag och fick ett härligt mottagande, och det verkar som om minst tre stycken bilder såldes. Fantastiskt!  Fick även ett uppdrag att göra ”presentkort” åt Aktiva Vedum som säljer ge-bort-upplevelser i hemtrakten; min bild Intense utsågs till veckans vinnare av ”Sverige i Foto”; kontakt med Vedums bibliotek som vill jag ska göra en utställning hos dem till våren; bytte en bild mot en levande photoshop kurs; hann också med att skicka en mobilbild till Norge, som mottagaren ska printa på plåt; en ”Bästa Bitterna” fotobok färdigställdes och levereras nästa vecka, och den boken kan alla som vill köpa. Uppförsbacken var att ett mycket kärt silverarmband -för övrigt betalning för ett bröllopsfoto uppdrag- tappades på tågstationen på torsdag morgon, vilket jag inte märkte innan tåget lämnat. Skit! Torsdag kväll tar jag ett varv på samma station OCH armbandet ligger kvar. Phuuu, blir alldeles matt. Av glädje! Kan vara att det är grått på utsidan,men på insidan lyser solen just nu starkt.Tills nästa gång – ha D!

Veckans vinnare i ”Sverige i Foto”
Mobilfoto sålt till Norge och ska printas på plåt

13 kommentarer

 1. Inger, jag har läst ännu en gång ditt inlägg den 11 november. Så roligt med dina bilder och böcker. Roligt med uppförsbacke som du pratar om. Roligt att det händer något med ens bilder. Roligt Inger för det finns ju många bilder och många fotografer.
  Här har vädret varit grått och trist, nu övergått till klart kallt väder, men vad då, nu jobbar jag ju. Ser varken solens uppgång eller nedgång. Att pricka in en ledig dag i förhållande till bra väder är inte enkelt.
  Året har gått fort . När jag tänker på ”Varje dag bloggen” som jag öppnade för ett år sedan, ja då vet jag inte vart tiden tagit vägen. Det skall bli skönt när det projektet är över. har ett nytt projekt på gång till nästa år, kanske rakt två. Känner att jag stannat upp i mitt fotograferade, vill utvecklas. Måste försöka hitta på något där jag i min ensamhet kan utvecklas. Vi får se.
  Jag har bokat in Vårgåda nästa år, jag saknar någon att se bilder tillsammans med och diskutera. Saknar Er goda fotovänner.
  Ha det bra vi hörs/brita

  Gilla

  1. November är ingen favorit månad precis och kameran jag använt är mestadels iFånen. Inspiration är det som leder mitt fotande framåt, och den får man leta efter på olika vis. Ibland hittar jag den i naturen, ofta i böcker men dem glada tillropen jag får från folket i Bitterna betyder kanske mest. Bara när jag tittar på mina fördta bilder ser jag att jag utvecklats, annars smyger det liksom på. Bara två gånger har jag känt att ” nu hände det nåt” och jag kom en bit framåt. Hoppas får höra mer om ditt nya projekt, ibland saknar jag en sådan ”styrd” uppgift i fotandet. Nu ser jag fram emot vår träff i vår. Syssy och jag tror Kristi Himmelfärds helgen kan vara bra, passar det? Du får bo hos oss när helst du är i trakterna och så klart under Vårgårda festivalen. Var snäll mot dig! Vi hörs. Kram

   Inger

   Gilla

 2. Vilken upplevelserik vecka, kul! Fina bilder och vilken tur att du hittade armbandet. Nu ska jag kolla in fotoboken 🙂

  Gilla

 3. Vilken fin bok, fint urval av bilder. Det har du gjort bra. Spännande med din bok om Bitterna.
  Vinnarbilden är så superfin!/Brita

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.