Tryckfelsnisse

Så himla typiskt!  Hade lagat några Julkort med motiv från Bitterna, för årets utskick till släkt, vänner och bekanta. Även till några ovänner för den delen, man ska ju vara extra snäll kring Juletiden. Glad i hågen beställda jag en första omgång, och det fungerade alldeles utmärkt. Sedan skulle jag beställa ganska många kort till, för det fanns lite goa folk i Bitterna som också ville ha några, men då blev det tvärstopp. En server hade pajat hos trycknissen, och när den väl var fixad var det för sent att få iväg korten i tid. Nu får de kort som finns att tillgå användas i stället, och så satsar vi på fler ”hemmagjorda” kort nästa Jul. Kan kanske vara bra att vara ute i lite bättre tid då, och inte i sista minuten, som blev lite av årets tema. Jag ber att få önska ALLA en riktigt God Jul och Gott Nytt År, och samtidigt passar jag på att lägga ut de tänkta Julkorten här i stället. Merry Christmas and A Happy New Year!  (Blev ombedd att skriva lite på engelska och nu var det också avklarat) Tänk att året snart är slut och att 2013 snart är här! Ofattbart…Tills nästa gång – ha D!

Bitterna 2009
Bitterna 2009
Bitterna 2010
Bitterna 2010
Bitterna 2012
Bitterna 2012

8 kommentarer

 1. Hej Inger!

  Fina julhälsningar du bjuder på. Visst är det typiskt när trycket inte fungerar och oftast är det ju så att tiden är för knapp. Känner igen mig själv.
  Efter några hektiska dagar hos mamma, du vet besök till hörcental, apotek etc, etc är jag åter på jobbet med några digra dagar innan en efterlängtad ledigheter. Jag far till lilla barnbarnet innan helgen, vill så gärna umgås i dagsljus. Far till stugan i Björkenäs till jul. Det blir en lugn och skön helg, bara Bosse , hundarna och jag. Det skall visst bli kallt, drömmer ofta om norrsken, men de senaste åren har det oftast varit mulet när vi är till fjälls.
  Inger om vi inte hörs innan helgerna, önskar jag dig en fina lediga dagar. ha det gott.
  /Brita

  Gilla

  1. Brita,
   Tiden rinner iväg så himla fort, och snart har både Jul och Nyår passerat..Önskar Dig och de Dina en riktigt fin Jul, ni verkar ju ha en lugn och skön sådan framför er. HÄRLIGT!
   Vi hörs snart igen – KRAM!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.