Nervklen?

Ibland har allvarliga funderingar över hur jag är funtad. Innanför pannbenet menar jag. Varför i jösse namn blir jag så himla nervös för en liten fotoutställning på ett bibliotek? Det kan ju inte bli mer än en flopp, ingen som kommer att dö eller så om det inte blir bra. Spelar roll – jag är göör nervös! Nåväl, någonstans inom mig tror jag ändå det blir bra för jag har haft rejält med lektioner i Götet av en som vet vad han sysslar med. Tack!  Efter att ha letat, framkallat och ramat in bilder i många timmar och dagar, bestämde jag mig idag för att ta mig ut med den sedan alltför länge oanvända D90:an. Behövde stänga av hjärnan ordentligt ett tag, och bästa sättet för mig att göra det är att enbart fokusera på en bilden i sökaren. Det blev en riktigt rejäl utflykt som gick ända till Bitterna Såg, 200 meter hemifrån i minst 1 timma. Inte dåligt! Ljuset var inget att yvas över, så jag bestämde mig för att bara leka lite med former, mönster och några linjer. Allt hämtat från skogens före detta rikedomar, och säkert har rikedomarna lämnat efter sig en osedvanligt ovacker ”föryngringsyta”. (Förlåt Hasse) Hoppas även att lite mer ovanligt bakade bilder från mig kan smaka.  Nu är det bara lite drygt en vecka kvar till den 23:e dem kvarvarande dagarna kommer att gå fort… Klicka gärna på bilderna för att förstora, och kommentarer gör inte ont att få. Tills nästa gång – ha D!

8 kommentarer

 1. Om det vore jag skulle jag nog också känna mig pirrig. Typiskt oss kvinnor att inte tro på oss själva, tro att ingen tycker om det vi gör. Vi och du vet ju vilka bilder som du har bakom ditt pannben och som du så fint visar upp i din utställning. Som jag önskar jag fick se!!! Ha det gott och ta dig några avkopplande turer med kameran så försvinner ”pirret”./Brita

  Gilla

  1. Har nu tagit mig en marsch med mina bungybumps, rensar också hjärnan :O)
   När vi ses i vår så ska du få se fotografier i varje fall, och gubben ska filma som sagt. Manligt och kvinnligt – ett bevisat faktum, det är bara att leva med. Ha det gott Brita! -(är det skönt att ha klarat av de 360 dagarna?)

   Gilla

 2. Hej!
  Du har ingen anledning att vara nervös, men ändå förstår jag dig. Jag ska ha en fotovisning på mitt jobb i april, och börjar redan undra varför jag tackade ja…Men det är väl så att vi har svårt för att tycka att vi är bra, fast många säger att det är så. Jag har det i alla fall, så jag får väl jobba på det. Nu har jag bytt kamera och hoppas det blir en hjälp. Kul är det absolut!
  Vi ses nästa vecka på utställningen.
  / Lena

  Gilla

 3. Nervös? Det tycker jag absolut du skall vara! Varför skulle någon gilla dina bilder? Alla som jag har träffat hittills som sett dina bilder har tyckt att du snarast skall sälja kamera och objektiv – inte 😉

  Gilla

  1. Kommer du ihåg din första Harald? Var du inte nervös? Eller är inte Herrar det kanske… D:) Jaja, det är som det är och blir som det blir. Förhoppningsvis KUL!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.