Våren

Våren är på gång fast kylan ännu är här, men ljuset har börjat förändras. När det är ljust nu, är det märkbart ljusare än när det var ljust för bara några veckor sedan. Jag råkade snubbla över en mapp med vårbilder i burken, bilder från 1 maj 2012. Den mappen bjöd på en skön tillbaka blick, och det verkar ha varit en strålande fin dag av bilderna att döma! Kommer ihåg att Gubben, Bästaste Bästisen från Bitterna och undertecknad åkte iväg på härligt mopperally i Kinna trakten. Trakten bjuder på både många och vackra natur scenerier att vila ögonen på. Detta sker oftast i samband med att man vilar den del av kroppen som används flitigast vid ett dylika evenemang – bakdelen. Vanligtvis vilar man bakdelen när man fikar, vilket är minst en absolut obligatorisk uppgift i sammanhanget. När vi kommit hem igen fram på kvällskvisten, fanns det lite solglimtar kvar i vårt västra hörn av trädgården. Ljuset lockade och pockade på kamerans uppmärksamhet, så det var bara att se till att det hanns med att klämma på avtryckaren Hemmavid också. En härlig Vårdag som återupplevs med stöd av några bilder. Tiden rusar och snart blir det Vår på riktigt igen. Klicka på bilderna för att förstora, dem gör sig bättre då tycker jag. Tills nästa gång – ha D! Inger Anita

Psst…  

Välkomna till premiären av min Fotoutställning på onsdag den 23 januari, klockan 18.00 i Vedums Bibliotek!      

4 kommentarer

 1. Härliga vårbilder du bjuder på! Får en att länga ännu mer till våren. Snö och -13 grader ute så det dröjer nog ett tag till innan vi får uppleva våren på riktigt.

  Hoppas det gick bra på premiären av utställningen.

  /Erik

  Gilla

 2. Åh du är uppe i norr igen ;O) Hoppas din operation blir riktigt lyckad Kristina, lycka till! Fotoutställingar blir kankse inte så många fler, vad vet jag. Kram!

  Gilla

 3. Visst ær det underbart med vårbilder att minnas tillbaka till. Den kommer igen! Vackra bilder! Lycka till med din utstællning! Befinner mig i Kirkenes 2 vkr nu før att sen komma tillbaka till att operera mitt væ knæ med helprotes så det blir tyværr inget besøk men du har væl flera framigenom?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.