Vernissage

Håhåjaja…så var då premiären av Fotoutställningen avklarad. Det har varit många timmar framför datorn och mycket nerver som brukats inför evenemanget. Flera härliga Bitternabor hoppade självmant in i det hela, STORT tack till er -och Claes i Götet – för att det blev så bra som jag tyckte det blev! Det kom över 50 personer och biblioteket i Vedum hade aldrig haft så mycket folk tidigare enligt deras personal. Det var ju väldigt roligt att höra! NLT (Nya Lidköpings tidningen) var där och förevigade det hela, vilket innebär att det varit sammanlagt tre artiklar med bilder i lokaltidningarna – wow! Gubben satte ihop en liten film om det hela vilket blir detta inläggs innehåll. Vi hörs snart igen- tills dess..ha D! Inger Anita

Lade till en länk ”Bilderna till min Fotoutställning”, här kommer du till mitt album där några av utställnings bilderna finns med

11 kommentarer

 1. Det var en trevlig kväll på biblioteket med jätte fina bilder. Kul att Kicki filmade och förevigade kvällen. Kramar från Åsa, Daniel & Frida.

  Gilla

 2. Förstår att vernissagen gick bara bra, så mycket folk. Så roligt för Dig efter allt slit och all nervositet. Roligt med filmen, men längtar fortfarande efter att se dina bilder. Om du sålt dem har du säkert dokumenterat dem och jag kan kanske se dem i maj. Vi hörs/brita

  Gilla

  1. Jag tyckte det gick bra, med tillställningen Brita. Markservicen stod bästa Ulla för, alldeles självmant. Det hade inte funkat utan den hjälpen…Bilderna syns i filmen även om det är katastrofalt med reflexer, sålde 1 bild denna kväll men hade inte hoppats på något. Ska skapa ett album på fotosidan och lägga in dem där så ser du. Ha det!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.