B & W

Oj vad tiden rusat iväg sedan jag gjorde ett inlägg sist. Kameran har använts men inte datorn lika mycket som vanligt, efter öppningen av min lilla fotoutställning gick liksom luften ur.  Konstaterar att Ljuset har kommit en bra bit på sin återkomstresa, och det märks tydligt hur dagarna blivit mycket längre. Det är ljust både när man kommer till jobbet och när man lämnar detsamma. Så underbart det känns! Fåglarna kvittrar högljutt utanför kontoret i Götet, dem kämpar glatt för att överrösta det ständiga dånet från bilarna som kör på leden en liten bit bort. Vet inte hur många tusen bilar det svischar förbi varje dag, men det är garanterat ett ansenligt antal. Förunderligt att höra att talgoxens kvitter både kan överrösta bilar och tränga igenom stängda fönster. En av de stora anledningarna till att jag älskar att bo i Bitterna är TYSTNADEN. Till skillnad mot Göteborg finns här inget ständigt bakgrundsdån från någon trafik. Man kommer hem, stiger ur bilen och stannar upp – vad är det som låter? Jahaa, det är tyst! Det tog flera år att vänja sig vid att tystnaden också ”låter”, och jag njuter ännu av fenomenet. Vintertid är det mer tyst än övriga tider på året, snön dämpar effektivt de ljud som finns här. Den senaste tiden har det varit ett fint snötäcke och jag har varit ute med min D90 och försökt fota tystnaden. Några bilder i B&W och några i vinterns dova färgskala, hoppas något kan smaka. Klicka på dem för att förstora. Tills nästa gång – ha D! Inger Anita

3 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.