Yin å Yang

Svart och Vitt, Ying och Yang. När snön väljer att värma Moder Jord så blir det mesta av hennes skapelse grått, grått, grått, såvida inte solen lyser och färgar det grå till något helt annat. Det tycker jag är fascinerande. Under en tid har det just inte varit så mycket till solsken, vilket lett till att bilderna mestadels blivit grå eller svart/vita.  Det är annorlunda att fota under sådana omständigheter, jag får tänka på ett annat sätt än under vår/sommar/höst då jag jagar LJUSET. Nu blir det mer kontraster, konturer och former som ögat söker. Idag blir det sålunda några bilder i den svart-vita genren, några är pin färska några är det inte. Som vanligt går det att klicka på dem för att förstora. Tills nästa gång – ha D!

4 kommentarer

  1. Mycket vackra bilder! Har börjat titta på din fotosida och är fascinerad och hänförd, det finns så mycket fint där. Återkommer för att titta på allt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.