Tomt

 

Inte en stavelse har jag klart för mig i detta nu, och inte finns det så värst många nya bilder heller. Varför undrar du kanske, och svaret på det är…jag har inte en susning! Ibland vill det sig bara inte med varken det ena eller andra, trots att ljuset nu är tillbaks på riktigt allvar. Njuter verkligen av ljuset men FRYSER i den kalla vinden som aldrig verkar vilja hålla upp. Dessutom kan det vara som så, att det är uppladdning och fokusering  som gäller.  Den kommande Kristi Himmelfärdshelgen  ska nämligen tillbringas i Kungshamn ihop med elva andra fototanter.  Några av dem har jag träffat ”live” vid tidigare tillfällen, men de flesta inte.  Vi har samtliga ”lärt känna” varandra genom Facebook och/eller Fotosidan, så säga vad man vill om cyberspacen, men utan den skulle aldrig denna träff blivit av. Det må bära eller brista, men KUL ska det verkligen bli! Fyra dagar med kameran i sällskap med andra minst lika foto tokiga kan ju aldrig bli fel. Lite blandad kompott på bilderna, samtliga hämtade från Bästa Bitterna, klicka gärna på dem för att förstora. Hoppas nu på lite värme till oss alla, ni får ha det så fint tills nästa gång/ Inger Anita

8 kommentarer

 1. Det var en härlig och vacker samling bilder Du bjuder på Inger.
  En fin illustration av vad som komma skall. Det ska verkligen bli kul!
  Kram
  Syssy

  Gilla

 2. Hej Inger! jag tycker visst att du fick ihop en hel del bra ord. Och bilderna är jättefina som vanligt. Gillar ” Arnes tank” mycket. Hoppas ni får en riktigt härlig helg i Kungshamn.
  / Lena

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.