Fotodunken

En dunk kan vara en behållare med innehåll, lika gärna som en dunk i ryggen. Fotodunken är en blandning av de båda; en träff mellan ett jämt dussin damer vars stora gemensamma intresse är FOTOGRAFERING.  Bildligt talat dunkade vi varandra uppmuntrande i ryggen, samt tömde en dunk eller två i gemenskapens anda. Några av oss hade mötts förut, men alla hade aldrig träffat alla tidigare. Upprinnelsen till Fotodunken var Vårgårda Fotofestival, oktober 2012, när tre av oss tyckte att det hade varit kul att träffas vid något tillfälle och fota ihop. Vi blev eld och lågor och bestämde att Kristi Himmelfärds-helgen kunde passa bra, och vi kom överens om att den skulle gå av stapeln i Bohuslän. Tack vare att Facebook-gruppen ”Fotodunken” startades, gick sedan allt mer eller mindre av sig självt. Alla bokade sin egna resa och boende, och all information om logistiken sköttes via Fotodunkens sida. Hur smidigt som helst! Säga vad man vill om Internet, men utan det forumet hade aldrig träffen blivit av. Det kom kvinns från både norr och söder, allt mellan Husum och Halmstad. Fantastiskt roligt att få vara med och organisera, och ännu roligare att alla kom så jättefint överens. Jag tror alla kände att vi fick både nya och goda vänner under vår tid tillsammans. Syssy M Jaktman i Kungshamn fick fullt upp med att guida i området samt fixa båttur i skärgården. Hon överraskade sedan alla -med god hjälp av sin goa gubbe- genom att bjuda alla på ett riktigt smaskigt grillparty. Detta var första, men definitivt inte sista Fotodunken, ett gemensamt beslut vi tog under sista dagen. En hel hop med bilder från kusten följer, men börjar med några av dem, inklusive den ”obligatoriska” måsbilden á la Syssy”som vi alla ville ha med hem. Lättare sagt än gjort! Klicka gärna på bilderna för att förstora. Tills nästa gång – ha D! / Inger Anita

10 kommentarer

 1. Det här var verkligen en upplevelse, som jag kommer att leva länge på. Var eld och lågor när jag kom hem, men allt hat ännu inte landat i min hjärna. Dimkvällen var bara så magisk Jag har nog aldrig förut upplevt ett sånt ljus.Fantastiske bilder visar du till din fina text. Jag tackar er alla för att fantastiskt sällskap med många tips och dunkar av alla de slag
  Kram
  Marianne

  Gilla

 2. Vilken underbar text, Du skriver så bra, kombon med bilderna blir outstanding. Suveränt bra!
  Och tack för allt, vilken underbar helg. Minner den som ett ljuvt skimmer och jag har skrattat många gånger efter ni åkte härifrån tack vare bilder från träffen. Jaa, det här var väl ändå början på något som kommer bli tradition hoppas jag. Saknar er alla redan 😛
  Fantastiskt fina bilder och jag ser fram emot fler av Dina fina bilder som är en njutning. Särskilt en jag längtar efter att få se. Den Du tog med mobilen på Zitabåten, tror Du vet vilken jag menar.
  Ha det bra Pözzzen!
  Rustan och killarna hälsar!
  Kram på Dig
  /syssy

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.