Fotodunken – del två

Dag två från Fotodunken-se tidigare inlägg- med lite detaljbilder. Brita och undertecknad var uppe ensamma med den något sena tuppen, och tog en liten sväng i Kungshamn. Dagen skulle bjuda på ömsom sol, regn och dimma: en tur till Bohus-Malmön och fram på kvällskvisten en Båtur med Zita samt grillparty. Naturligtvis mycket flams och trams dessemellan. Fortsättning följer..tills dess ha det fint!  /Inger Anita

6 kommentarer

  1. Jag vet inte vad som hände. Jag skrev en kommentar i går kväll, men den finns inte. Antar att första bilden är från vår morgon, där du lutar dig över vattnet vid badplatsen. Klippan med sina linjer är så fin. De övriga är fina också, men de två första jag nämde är något extra. Livet på botten som nummer ett/Brita

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.