Till skogs

Fotodunken del tre får vänta lite. Igår var värmen nästan besvärande hemma, men undertecknad som valde att dra sig till skogs, hamnade i en svalkande grönska i dem oerhört vackra lövträd skogarna runt Hällekis Säteri på Kinnekulle. Marken var täckt med både överblommad Ramslök, blommande vit- och gulsippor och lite blå inslag av en art vars namn jag inte kan. Förvisso hårt ljus mitt på dagen, men det funkar något så när när trädkronorna nu var helt utslagna, och mildrade ljuset när det silade ned genom lövverket. Inte optimalt, måste bara se till att komma hit i morgon/kvällsljus vid tillfälle också. I kvällsljus kan jag också tänka mig att det finns massor av spännande att fota i det stora kalkbrottet, några minuters väg härifrån. Kinnekulle är en härlig plats med mycket att utforska. Några stycken bilder från Skogen får bli denna mycket händelserika veckas bildbidrag, klicka på dem för att förstora. Tills nästa gång – ha D! Inger Anita (eller IA som någon kallade mig)

8 kommentarer

  1. Ser riktigt skönt ut under skuggan av ”böckerna”. Vilken grönska! Har fått höra att gulsippan finns i massor nere I Nordinggrå, enligt rykte ej inplanterad. Vet inte vad jag skall tro. Det blir en tur dit ner nästa helg.
    Mina favoriter är ”Skuggad” och så naturligtvis ”Böcker”.
    /Brita

    Gilla

  2. Hallå Bonnkäring, jasså du kom dig ut i hettan. Bra gjort! Tycker inte du ska klaga på hårt ljus, om det är för hårt så underexponera och gör om till svartvitt! Många fina bilder inte minst Skuggad som lätt blir min favorit! Imponerande stora träd gav också BigFoot som gillas!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.