Nationaldag i Hagen

Rubriken kunde också varit ”Filminspelningen” eftersom jag fick fotat lite av inspelingen  som pågått i Bästa Bitterna några dagar. Robert Gustafsson, Mia Skäringer och ?? Herngren m.fl. är förevigade. Men se det gick inte för sig att lägga ut några bilder på Nätet innan Filmen haft premiär. Joakim, som var han som höll i det, var en synnerligen trevlig man jag inte kunde säga nej till, och lovade därför dyrt o heligt att vänta med bilder till efter Jul när premiären av ”100-åringen som klev ut genom fönstret och försvann” är avklarad. Dagens bildskörd blir i stället från stunden jag sedermera tillbringade med Älsklingarna i Hagen. Den 6e juni kunde inte bli så mycket mer svensk än vad den var idag. En strålande sol på en blå himmel med några bulliga vita moln, smörblommor i mängder och nyfikna kor med mjuka mular. Fotona tog jag innan jag testade nya vinöppnaren på ett för mig nytt och oerhört gott bubbelvin, tack för det Fröken H! Det vinet var utmärkt att fira denna stora dag med, ska inhandlas några buteljer för sommarens behov. Summan av kardemumman blir att det var en alldeles strålande fin Nationaldag och jag hoppas ni haft det lika bra som jag idag! Klicka på bilderna för att förstora. Tills nästa gång – ha D! / Inger Anita

15 kommentarer

  1. Vad fina kossor du hittat, dom är rätt så svåra att hitta här jag bor tyvärr. Bara ett ställe jag vet att dom betar och det är en enorm betes äng och dom är alltid långt borta.
    Mvh karita

    Gilla

    1. Här finns ganska gott om kor som är nyfikna och kommer fram för att kolla vad jag är för en filur 🙂 Tacksamt! Tucker dem är supercharmiga, och tillhör den svenska sommaren. Tack för titt och kommentar! Inger

      Gilla

      1. Hehehe…automatisk stavningskontroll är bra…ibland 😀
        Så jätteroligt att du blir glad, nu blir jag ju också glad…smittsamt med andra ord. TACK tack!

        Gilla

  2. Håller med Dig, så mycket mer svenskt kan det inte bli. Kossor i sommarhagen. Fina bilder på de fyrfota, mulen gillar jag extra mycket. mjuk och känner den sträva tungan. Spännande att se dina ”filmbilder” i vinter.
    Hoppas helgen har varit bra för Dig. Skall nu lägga mig och vila för att gå upp igen om någon timme. Ha det gott/Brita

    Gilla

    1. Såg att du varit uppe mitt i natten – egentligen borde man masa sig upp varje natt men då orkar man ju inte jobba :/ Kossor är så fina, jag blir glad varje gång jag ser dem. Stannar och pratar med dem så ofta jag kan när jag stöter på några..lite ding i kolan kanske 😀 Kram! Inger

      Gilla

  3. Klart dom gillade ditt sällskap åxå. Kossor är fina o rogivande men kan bli lite jobbiga i början av säsongen när dom fortfarande är nyfikna. En lekte med min kameraväska förra året o det gillade jag inte… Fina bilder!
    Ha en fin helg!

    Gilla

    1. Kanske kor kan bli lite närgångna, och har dem hornen kvar är dem inte att leka med och man får vara beredd på att försvara sig. MEN jag bara ÄLSKAR deras nyfikenhet och glada skutt på vårkanten, och klappa deras mjuka mular och känna den sträva tungan gör mig lycklig..Ha det fint Kristina!

      Gilla

  4. Men se där! Du fick dina kossebilder till slut 😉 Jättefina! Och vilken 6 juni du fick. Med filminspelning och allt. Blev säkert bra bilder det med.
    Ha det!
    / Lena

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.