Borta bra men hemma bäst?

Det sägs att det bästa med att resa bort är att komma hem igen. Skam vet…Efter att ha tillbringat en knapp vecka i vackra Innerdalen, Trollheimen Norge, blir jag liiite tveksam. Man befinner sig i landet-utan-måsten, i en alldeles fantastiskt vacker omgivning som inte går att återge varken i bild eller ord. Lägg därtill att man umgås med goa´Fotonördar 24 timmar om dygnet, får all mat serverad dagligen och behöver inte tänka på vare sig disk, tvätt eller jobbresor. Jag tror ni förstår att man kanske tvekar lite? Smolk fanns dock även i denna välputsade bägare, smolk av teknisk karaktär. Kameran visade sig läcka olja på slutaren så en hel hög med fläckar har förstört en hel hög med bilder. Inget kul förstås, men några alster finns ändå att tillgå, och idag kommer ett urval av blandade karaktärer att visas. Det får nog även bli ett andra -och kanske t.o.m ett tredje-inlägg om ljuvliga Innerdalen, hoppas ni kan ana allt det sköna både i stort och smått, denna gången rekommenderar jag å det bestämdaste att klicka på bilderna för att förstora dem. Allt gott till er alla, och tack alla Innerdalare för en underbar vecka!  Inger A.

16 kommentarer

 1. För mig var det den första vändan till Innerdalen och det var enorm roligt att få lära känna dig och alla de andra fotogalningar. Hoppas verkligen att du får i ordning kameran för det där är inte roligt att få bilderna förstörda när man har lagt ner tid att fånga motiven. Du har fångat Innerdalen med dina bilder, de omväxlande väder och storslagna fjällen men även det lilla. Ha det bra.

  Gilla

  1. När man ses en andra gång blir det ännu roligare, så jag hoppas det kan bli så Lotta! Nä det är ju inte det man önskar att kameran ska uppföra sig på det viset, men vad göra! Nu är den inlämnad på reparation, tar 4-6 veckor att fixa!! Bläää….TACK för fina rader, ha det gott!

   Gilla

 2. Tredje gången gillt. Vet inte vad som hände igår.
  Jag håller med dig om att komma hem. Skönt att slippa klättra och klänga för att komma ur sängen när behoven tränger på om natten.
  Så glad att få dela veckan med Dig. Du är en trevlig och fin vän. Längtar till nästa möte i Skåne. Önskar jag hade möjlighet att komma ner till ett fotohösthelg.
  Jag ler och blir varm då jag ser dina bilder. Alla förknippas de med bilder i mitt huvud. Av dem alla har jag absolut två favoriter, den vackra sjöbotten i det glittrande ljuset och den vackra speglingen av Skarfjellet.
  Ha det gott och tack för en mycket bra vecka!/brita

  Gilla

  1. Hmm..jag led ju dessbättre inte av det problemet 🙂 Hahahaaa, tur det var du som låg överst. Ser hur jag drösar ned från övervåningen och väcker hela huset ett par ggr per natt 🙂 😀 Blir så himla varm o glad över dina ord Brita – tusen tack! Jag känner absolut detsamma för dig ❤ Vi hörs snart, tills dess får du ha det så gott!

   Gilla

 3. Åhhh vilka underbara bilder Päzzen, jag bara måste hänga med dit någon gån. Jag blir alldeles lysrisk över Dina alster. Förstår att Du känner tveksam het till hemkomsten, särskilt med tanke på alla måsten 😉
  Tack för att Du delar med Dig!
  Pözz

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.