Söndag

November. Denna dödens månad! I år har den ändå utfallit till rätt stor belåtenhet. Inte riktigt lika grå, regnig eller mörk som den annars kan vara, och redan har hälften passerat, känns härligt. Efter två roliga och intensiva inomhus dagar, med spelkväll, filmvisning för 40 personer och 50 årskalas, samt inte minst en himla massa potatisskalning, MÅSTE både lekamen och kamera få rastas på utsidan. Det blev några timmar i Bästa Bitterna. I morgon väntar Vårgårda Fotoklubb, alltid lika roligt.  FÖRSTORA gärna bilderna genom att klicka på dem. Tills nästa gång – ha´ det fint/ Inger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.