Göteborg

Under de mörka höst/vinter månaderna blir det gärna mer fotat i Göteborg än i Bitterna. Det är kolsvart både när man åker till jobbet liksom när man återkommer från detsamma, och helgerna är ju som dem är…KORTA. Så värst mycket elektrisk belysning finns det inte heller, vilket det däremot gör i Götet i tider när det lackar mot Jul. I veckan som varit, har det varit någon enstaka dag också med fint naturligt ljus, utöver julbelysningarna som börjar pryda staden. Att trycka på avtryckaren är ju ett måste, så då får jag passa på att ta några enstaka bilder där, med iFånen eller G12:an  som alltid är med i bagaget. Under helgen väntas FINBESÖK av barnbarnen,  och då ska det mysas ordentligt och mycket. Det leder förmodligen till att jag kan glömma allt vad blogg heter, varför jag passar på att lägga ut några av veckans alster redan på lördag morgon, innan de ”små” anländer. Som vanligt går bilderna att förstora genom att klicka på dem.  Tills nästa gång – ha det riktigt fint! Inger

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.