S V E N

SVEN kom farande i en sådan fart att allt annat i min värld stannade upp. Inte en fot sattes på utsidan huset denna fredag, inte förrän långt fram på eftermiddagen när Sven helt plötslig skapade ett magnifikt ljus mellan de tunga molntäckena. Snabbt tog jag kameran och gick ut runt husknuten och försökte fånga den helt overkliga känslan. Det magiska varade bara någon minut, och det mest magiska ljuset hann försvinna innan avtryckaren på kameran hann bli nedtryckt. SVEN såg även till att den planerade resan med arbetskamraterna till Köpenhamn ställdes in, vilken besvikelse! Jag vågade helt enkelt inte ge mig iväg ut i ovisshet om vad som kunde möta mig, och den packade resväskan fick helt sonika packas upp igen. Efter rapporter från grannar och tågpendlar kamrater var jag ändå rätt glad jag inte försökt, förmodligen hade blivit sittande i någon av de höga snödrivorna på vägen. Dagen efter Svens framfart blev en både lugnare och ljusare tillställning, solen lös på den vita snön och det var bara lite vind, en fin vinterdag hos oss. Det gick för sig att vara ute med D600:an en stund, och även om kylan nöp fint i både kinder och händer så blev det några bilder från Bästa Bitterna, klicka på dem för att göra dem större. Tills nästa gång – ha D! Inger

10 kommentarer

 1. Morning Pözzen 🙂
  Just det, det är inget ont som inte har något gott med sig, så vill jag i alla fall försöka se det. Om änj iblkand det onda kan vara förjeffligt. Det beror väl i vilka perspektiv det händer.
  Din bilder är som vanligt helt förtjusande vackra. Svenhar jag sett några gånger 🙂 Den är så otroligt vacker 🙂 Vass gillar jag skarpt, en häörlig uppbyggnad av den bilden och ljuset är så där vintrigt härligt. Alla bilderna är förföriskt vackra. Tånka vad kul vi ha siom har dtta fantastiska intresse, det är en ynnest. Och jag är så glad för Dig, att DU är min vän.

  Ha en underbar dag och vecka Inger 🙂 Tills vi hörs nästa gång.
  Hälsa mannen i Ditt liv 🙂
  Pözz på Dig 🙂
  /Syssy

  Gilla

  1. Vi klarade oss helskinnade och utan strömavbrott, så det gick ju bra ändå 🙂 Fotografering är helt otroligt kul, och så många vänner man fått tack vare detta, inte minst Du ❤ Längtar tills vi ses igen! Ha´ det underbart tills dess pözzen! KRAM!

   Gilla

 2. Godmorgon. Tråkigt att du inte kom iväg men med facit i hand var det väldigt blåsigt i fredags också här nere.
  Men fina bilder fick du 👍
  Den du döpt till Sven är suverän. Och sepiabilden har en speciell gammal känsla.
  Tjusigt vinterljus i de andra.
  Tur att du stack näsan utanför dörren så vi fick se. Ha en fin söndag.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.