Fujifilm X-E2

De mörka höst/vintermånaderna i kombination med lång restid lämnar inte många minuter över till fotografering i Bitterna. I Götet finns däremot belysning att ta till hjälp, men att varje dag dra med sig D600:an med tillbehör dit orkar jag inte. Att låta bli att fotografera går ju bara inte, så en Fujifilm X-E2 blev därför ett försök till lösning på problemet med en ”för stor” kamera. Liten och nätt samtidigt som den vilar fint i handen. Fick en liten introduktionskurs av kamrat Claes, vilket underlättar en hel del när det gäller att förstå sig på finesserna som finns. Dock finns mycket kvar att lära, eller kanske det är tur? Dagen avslutades idag med en liten foto rundtur i Götet för att försöka lära känna den nya kamraten lite bättre.Nu är det träning som gäller! Passar på att önska er alla  en riktigt God Jul med mycket ledighet! Inger

2 kommentarer

 1. Fina bilder Inger! Tips frn coachen 🙂 Ibland kan du ha lite fr mrka partier i dina stadsbilder och det r rtt s ltta att frsiktigt dra reglaget ”Skuggor” till hger och ltta upp desamma. OBS, detta gller inte ”nattbilder” de ska ju vara mrka…

  Ska du till gtet under ledigheten s hr av dig.

  / Claes

  17 dec 2013 kl. 23.31 skrev Inger Palo:

  >

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.