Sååå grååå…

Man ska inte gny, man har det bra. Mat, värme och tak över huvudet. Varför då bry sig om gråvädret som legat som en tjock filt utanför fönstret under hela Julen, i varje fall hos oss…Tja, mitt förstånd säger att det inte spelar någon roll (jag har ett förstånd!) medan det inuti lever något som säger att det är T R I S T. En dag, två dagar eller t.o.m. tre går an, men när det drar ut på tiden blir det…BORING! Julen har ju för övrigt varit väldigt fin, med både gemenskap, god mat och lugna stunder så varför ska jag då bry mig om att klaga? Helt enkelt för att jag bara var tvungen, annars tror jag att jag skulle spruckit av det intre trycket. Trist-väder-trycket! Nu är det gjort och det känns väldigt väldigt skönt, och dagens bilder förstärker det grå jag kände. Nu ber jag att få önska alla en God och liite ljusare Fortsättning! Inger

4 kommentarer

 1. Ja du Inger, grått är och har det varit. Jag är glad jag har möjligheten att fara till snön. Det positiva med det gråa är ju att fotoabstinensen till slut tar överhanden och ögonen startar upp med att söka motiven i det grå. De finns ju där, bara väntar på att bli upptäckta. Det visar du ju tydligt i dina bilder. Inger, jag önskar Dig Er ett riktigt Gott fotoår 2014, ja även utanför fotot naturligtvis!
  /Brita

  Gilla

  1. Gott Nytt Brita! Nu har vi snart känt varandra i 3 år, så många härliga personer man lärt känna tack vare fotograferingen. Mycket glad över detta, tack för alla dina inlägg! Ha ett Gott Nytt 2014, på alla plan! 😍

   Inger

   Gilla

 2. Ja lite grått och trist har det varit. I och för sig milda färger i skogen och inga hårda skuggor men jag vill ju ha vinter med is och snö. Men du har fått fram läckra bilder tycker jag. De tre i mitten är intressanta och har fina linjer i oredan. Gott slut och gott nytt år!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.