Årets första dag

1 januari 2014 är redan på väg att ta slut. Mörkret har fallit och det är dags att planera inför årets första arbetsdag. Medhavd frukost och lunch ska förberedas, liksom urvalet av några hela och rena kläder. Skönt med lite rutiner trots allt, det verkar som det behövs för att jag ska hålla igång under rätt timmar av dygnet. Att ställa om sig från rugg- till nattuggla går alldeles för lätt och fort.. Årets första dag har varit både lite längre och ljusare och det hanns med en liten fototur. Efter att Gubben fått skjuts till station för vidare transport till en veckas jobb i Götet, så satt några timmar med enbart kamerans sällskap fint. Det kändes skönt att ströva i den friska luften och åtminstone ana solens närvaro. För ovanlighetens skull hamnade jag vid vatten, närmare bestämt vid vattendraget Lidan i Larv. Här var det full fart efter allt regnande, lika full fart med kameran blev det inte, fototuren slutade mer som promenad. Dagens lilla bild skörd går i svart/vitt utan någon som helst symbolisk betydelse. Ljuset har börjat vända åter och även om det tar ett tag innan det märks ordentligt så känns det helt underbart att veta . Önskar alla en riktigt god fortsättning på 2014! KRAM, Inger

Vatten
i Vatten
Vasst
Vasst
Swisch
Swisch
Fröhatt
Fröhatt i vattenkanten
Bröte i lilla fallet
Ränder i sv/vitt

4 kommentarer

  1. FAntastiskt vackra bilder Inger. Gillar dem i grska, det blir oerhört elegant.
    Nu ska det visst bli vinter i slutet av veckan, den som lever får se.
    Go’ Fortsättning på Dig Pözzen, och de Dina ❤
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.