Lite dragen på söndag eftermiddag

Så kan det bli en vanlig lite grå söndagseftermiddag i Bästa Bitterna. När solen inte riktigt orkar dra igenom molntäcket får man dra till det lite själv i stället. Det finns en liten tjärn/damm i Bitterna som vanligtsvis är totalt kolsvart vatten i, men i det frusna tillstånd den nu befinner sig vart det åtminstone ljust, visserligen inget makalöst ljus, men tillräckligt för att laborera lite i med kameran. Dragare är alltså dagens tema, dvs. jag har haft kameran inställd på en lång slutartid och rört på kameran lite mer eller mindre under exponeringen, ibland i kombination med en dubbelexponering. Jag tyckte det blev lite roliga bilder, vad säger ni? Klicka gärna på dem för att förstora. I morgon väntar en ny härligt arbetsvecka, hoppas den blir både rolig och intressant. Ha det fint! Kram / Inger

3 kommentarer

  1. Ser du tränar på mjuka drag. Det blir verkligt fina effekter med ljusa ytan som drar ihop och ger som en spegeleffekt. Den första bilden får mig att stanna upp, får mig svårt att gå vidare. De övriga bra, men återgår till den första. Så läcker!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.