En kortis

Det är märkligt vad ljus påverkar människor, åtminstone avsaknaden av ljus. En del blir skogs tokiga, andra passiva och jag själv…tja en blandning av båda. Gav mig iväg på en liten tur i Bästa Bitterna igår, när solen åtminstone gjorde ett försök att visa sig. Vandrade förbi en sedan länge övergiven stuga, genom gammal skog och slutade i ett stort och trist kalhygge. Väl där fastnade jag i en stor pöl som tinat på ytan, men fortfarande var frusen närmare botten. Såg lustigt ut och triggade både fantasin och avtryckarfingret. Inväntar nu ivrigt den sköna vårsolen, medan vårtecknen börjar  sticka upp både i rabatter och i ljudmattan utanför. Klicka gärna på bilderna för att förstora. Kram! Inger

6 kommentarer

 1. Jag har ju sett din vackra stuga skymta i skogen tidigare. Ser så trevligt ut. Tycker extra mycket om den svartvita bilden. Övriga mer diffusa bilder lockar till tankar och fantasier. Vackra mönster och ett härligt ljus.
  programmet är Nik. Innehåller flera delar, detta är Silver efex pro. Jag har laddat hem en gratisdemo under två veckor. jag kommer nog att köpa programmet. Kostar visst en tusenlapp.
  Inger denna gång hade jag faktiskt sällskap, sällsynt men trevligt.
  Ha det gott!

  Gilla

  1. Aha, hört och sett några Efex Pro bilder, speciellt svart/vita, det verkar vara ett toppen program till hyfsat billig peng. Hoppas du blir nöje, svart/vitt är kul just nu. Kul du tittade in och skönt du hade sällskap 🙂 KRAM!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.