I Götet igen

Hoppsan! En helt oplanerad fototur i Götet med vännerna Claes och Ralph en fredag eftermiddag/kväll. Är överdrivet förtjust i spontana händelser, dem sätter lite extra färg på tillvaron. Att tillbringa några timmar med likasinnade är guld värt, och gårdagens gatufototur var inget undantag. Förutom att ha roligt lär jag mig dessutom något nytt, och ibland kan jag t.o.m. lära ut något! Det är minst lika kul. Gatufoto-en ny inriktning i mitt fotograferande som känns väldigt spännande; så mycket karaktärer och situationer det finns att dokumentera…Bara att öppna ögonen och kameralinsen, och försöka fånga det hela på minneskortet. Det låter sig dock inte göras helt av sig själv, det är mycket som ska klicka (ha ha ha) Skärpa, ljus och avrtyckarfingret ska stämma överens, men övning ger ju färdighet och även mod att VÅGA. Klicka gärna på bilderna för att förstora, och tyck gärna till också. I dag är det grått, blåsigt och blötsnö varierat med lite regn i Bästa Bitterna. Fint fotoväder med andra ord 🙂 Ha´ en fin helg! Kram, Inger

9 kommentarer

 1. Vilken utveckling. FRån att smyga och försiktigt lyfta kameran. Nu till dessa öppna mycket bra bilder. ha det gott/brita

  Gilla

  1. Tack Christina, vad roligt du hittade hit! Får man fråga hur du gjorde det? Ser att du också fotograferar, ska ta och titta in hos dig vid lämpligare tillfälle. Alltid kul med nya bekantskaper 🙂 Mvh, Inger

   Gilla

   1. Hej! Jag hittade in till dig via att söka på ”leta vänner” under fliken mina vänner. Eftersom jag klickat i intresse för foto så kommer det upp förslag på folks sidor som har foton i sina bloggar. Då är det visa som intresserar mig och så prenumererar jag på inläggen. Kommer att följa dig nu 🙂

    Gilla

 2. Tack så mycket Lena! Så många personligheter det finns, det är helt underbart att försöka fånga. Din bild från Stockholm var ju ett lysande exempel 🙂 Ska bli kul den 22:a, vi får väl se hur det funkar 😀

  Gilla

 3. Hej Inger! Så himla läckra bilder! Killarna bakom disken blir min favvis, de ser ju helsköna ut 🙂 Och trevligt sällskap hade du också ser jag. Hoppas den 22 februari blir en bra dag!
  / Lena

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.