Photowalk i Götet

Göteborgs Fotografiska Förening anordnade i går, lördag, en Photowalk i Götet. Trots att det regnade, blåste och var svinkallt kom över 200 personer för att delta. Vi gick runt och skrämde en del folk, och gjorde andra riktigt glada när de förstod vad vi höll på med. Vandringen avslutades med ett par öl på  en pub på Järntorget. Det var toppenkul och jag tackar så mycket för trevligt sällskap! Inväntar med spänning Lenas, Daniels, Claes, Ralphs och Jens bilder. De flesta av mina bilder hamnade i papperskorgen, förmodligen skulle fler av dem må bättre i papperskorgen men nu blev det inte så. Ha´en fin söndag, nu blir det ishockey final för hela pengen! Inger

6 kommentarer

 1. HAllåj Pözzen 🙂
  Så många bra och intressanta foton, så himla kul att få se. Du är verkligen duktig.
  Och vad kul Du/ni måste haft. Det syns på bildern.
  Ha det gott Pözzen, och välkommen hit när Du vill.
  Pözz och Kram 🙂

  Gilla

  1. T A C K Pözzen, särskilt mycket för din så generösa inbjudan 🙂 Du vet hur svårt det är att få tiden att räcka till, alltid är det något som ska göras under helgerna. Nåja, någon ska det väl lyckas med en tur till fina Kungshamn och er ❤ Du om du visste hur kul detta med gatufoto är, det är kittlande sköj och så fint komplement till naturfotot. Du får hänga på en dag vet ja!! Tills nästa gång – ha det gött allihop! KRAM

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.