Ditten o datten

Återigen en regnig och grå dag, så då har förmiddagen spenderats med att gå igenom bilder (igen) En lördag som spenderats i Götet men denna gången tillsammans med ”di små”. Några bilder från dagen, som bl.a. innehöll ett möte med Svenska Försvaret av idag. Troligen en något skrämmande upplevelse för barn-barnen då KRIG blev ett ganska långvarigt samtalsämne. Det funderas en hel del i deras huvuden, och ofta blir jag mäkta förvånad över vad som rör sig därinne. Mycket flams och trams förstås, och härmed är det bevisat att sten och vatten i kombination med varandra står högt i kurs i underhållningsvärde. Ha´ en fortsatt, förhoppningsvis lite soligare, fin vecka! Klicka på bilderna för att förstora. KRAM/ Inger

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.