KulTur

Ytterligare en lördag som inte tillbringades i Bästa Bitterna, det blev en KulTur dag med besök på två välbesökta vernissager i Götet ihop med Marie; fotograf Sonja Hesslow och Henrik Schyffert. Sonja ställde ut på gamla Härlanda fängelset, numera ett kulturhus vid namn Kåken. Sonja leker mycket i PhotoShop för att få fram känslan hon vill ha, och som hon gärna berättade om.  Henrik Schyffert (vilken snygging) ställde ut på Galleri Uni.Art och han pillade nog inte så mycket med sina bilder vad jag kunde se. Det var mer stilen ”personer rakt av” á la gatufoto men ändå inte…Vi avslutade på vackra Palace som också går under namnet ”Jurrasic Park” vilket ska syfta på gästerna det etablissemanget drar till sig. Undertecknad var som sagt där. En renoverad oerhört vacker lokal, svårt att föreställa sig att det en gång varit privatbostad. Rekommenderar varmt ett besök där till alla som är intresserade av vackra miljöer med många fina detaljer. Blir säkert för många bilder publicerade men det får ni och jag leva med. Klicka på bilderna för att förstora. Idag söndag blir det Bästa Bitterna för hela pengen i solskenet, och så ska det lagas mat i stora lass till morgondagens bjudning på jobbet. Ha det fint!! KRAM, Inger

8 kommentarer

 1. Låter som en spännande och trevlig dag. Fina bilder. Gatufoto och sådana bilder har jag aldrig testat. Men gillar att titta på dina. Ha det fint.

  Gilla

  1. Tack Camilla, tycker det kompletterar varandra att fota i Bitterna (där jag bor) och i Göteborg (där jag arbetar) Olika miljöer, kameror och tankesätt 🙂 Ha det bra du oxxå 🙂

   Gilla

  1. Det var en sån där helmysig dag i gott sällskap 😀 Vi hälsade ordentligt på Schyffert, skakade tass, och så slapp det ut någon kommentar från Marie ”är DU här” eller liknande. Hjärnstopp, hahaha…. Jobbade inte Rustan med belusning på Palace, eller har jag drömt det? Pözzelipözz ❤

   Gilla

 2. Oj, oj, vilka fina bilder! Du måste ha haft en kanondag. Kan inte välja någon som favorit, de är lika bra allihop 🙂 Lycka till med matlagningen idag:-)
  /Lena

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.