Gammalt … fast nytt

Usch så dåligt med inlägg på sidan det varit på sistone, men så där kan det bli när varken tid eller lust räcker till…

Kanske några av er redan vet, men jag vill gärna berätta att jag har varit på en helt ny typ av fotoresa, nämligen Gatufoto.  Kosan gick till Berlin tillsammans med drygt 30 andra nördiga fotografer. Mannen som ordnade så att vi fotografer åkte till samma plats på samma tid var Mr Gatufoto själv – Mats Alfredsson. Ni må tro detta var helt annorlunda än allt annat än det jag vanligtvis sysslar med när det gäller fotografering. Vi besökte ett antal spännande platser i gamla Östberlin, ställen dit jag förmodligen aldrig själv hade hittat. Det var inte de vanliga turiststråken (tror jag) och det var inte heller uppskattat att ett gäng fotografer gick runt och fotade på gatan. En del folk blev som tokiga och väldigt många väldigt irriterade. Nåväl, en och annan lät sig fotografers, och några visste inte om att dem blev fotograferade. Bilderna har jag tidigare lagt ut i en grupp på Facebook, men jag kör en repris här och hoppas det uppskattas av er som inte har möjlighet att se dem på FB. Det är många bilder, så var tapper och håll ut. Som vanligt kan bilderna förstoras genom att du klickar på dem. Tack för visat tålamod på förhand! KRAM! Inger

5 kommentarer

  1. Inger, vad duktig du är!!! Superfina bilder, känner närvaron, att du mött och fotograferat med stor respekt. Lill kameran?

    Gilla

  2. Måste ha varit en fantastiskt spännande och lärorik resa. Jag följer Mats Alfredsson på FB och känner därmed till hans specialitet på street photo. Måste ha varit riktigt kul att ha varit med på den resan. Fina bilder!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.