Genom sökaren

Så kan jag pusta ut, vernissagen ”Genom Sökaren” är över men utställningen fortgår i 14 dagar, t.o.m. söndagen den 15 februari. Det tar lite på krafterna att välja bilder som passar någorlunda ihop, printa desamma och sedan hänga dem så det liknar något vettigt. Nerverna leker och spelar en små tankespratt. Nåja, allt var klart två minuter i tolv och Vernissagen öppnade ju inte förrän kl. tolv precis (gulp). Under lördagen kom cirka 70 besökare som länge begrundade och diskuterade bilderna vi sex utställare presenterade. Väldigt roligt med så intresserad publik, tack för det! En del goa´kändisar kom på besök och flera gånger diskuterades det huruvida ”vi var vänner på Facebook”, ett slags tidsdokument? Skövde-tidningen var på plats och dokumenterade det hela, och resultatet av deras arbete kommer att publiceras på måndag. Tidigare har visst även Falköpings-tidningen varit där och det känns ju lite kul med ett medialt intresse; får försöka se till att införskaffa några ex. och läsa vad de tycker.  Vi som ställer ut är Lena Sanver, Poul Sanver, Peter Samuelsson, gruppen PRO NON, Johan Roman och jag själv. Galleriet heter Bildkällaren och finns i centrala Falköping (gamla sjukhuset) och håller förutom idag öppet onsdagar 16-20, lör-söndagar 12-16. Tyvärr fick jag ingen bild på utställarna, hade varit roligt med en gruppbild vid ett tillfälle som det här. Välkommen på ett besök och ha det gött! / Inger

 

 

2 kommentarer

 1. Hej Inger! Grattis till den fina utställningen. Ser mycket fint ut. Jag hoppas jag kan få tid att åka och titta. Lite svårt att få till det ibland, och när du hade vernissage hade jag två konserter med kören. Måste var kul att få ställa ut med så många andra duktiga fotografer 🙂 Du är ju så proffsig själv.
  Vi ses!
  / Lena

  Gilla

  1. Du e snäll du Lena 😍 hittar du tiden är utställningen väl värd ett besök, många fina bilderatt ta el av. Jag och gubben ska dit i helgen, så han får se den också. Tack för besöket, ha det!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.