Ålleberg

En ledig fredag som inte blev som planerat. I stället för tvätt och städ blev det en lite hastigt påkommen fotoresa i Bitterna, Larv, Borga och Ålleberg i gott sällskap från Götet. En varierad väderlek med dimma sol, träd klädda med rimfrost och isigt vatten. Ralph, Claes och fina Flinga fick en tur i dem inte så kända- men i mitt tycke vackra – Vara och Falköpings kommun. En härlig dag som avslutades med årets mesta skratt, fler sådana dagar tack!

Idag blir det en tur till Falköping för att titta till utställningen ”Genom Sökaren” på Galleri Bildkällaren, där 13 av mina bilder hänger ihop med fem andra fotografers spännande verk. Väl värt ett besök. Sedan är det dags att ta tag i  packningen inför resan till Tromsö på torsdag, tillsamman med några kvinnliga fotovänner, ska bli så spännande!! Ha´det fint alla, nästa inlägg kommer förmodligen att handla om just Tromsö. Klicka på bilderna så dem blir större, dem blir bättre då. Kram, Inger

 

2 kommentarer

  1. Jag älskar vinterbilder som är just så ljusa som dina bilder är. Ett fantastiskt väder att vara ute i naturen med kameran.
    Flingan är ljuvlig, tillsammans med ”Larv” gillar jag nog bilderna allra mest.’Skönt att ni fått lite vinterkänsla. Snö har vi men nu har åter varmväder dragit in från väst och stör lättheten att välja valla under skidorna.
    Nu far ni snart. Jag hoppas verkligen ovädret lagt ner sig och ni får fina dagar med blandad väderlek, så ni får del av allt det vackra och att norrskenet verkligen visar sig. Även om Tromsö står för mycket vackert , är ju norrskenet en liten del. Ha det gott Inger och ha en riktigt god tur!/Brita

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.