Tromsö

Tillbaks till det grå Svedala efter sex dagar i Tromsö, Nordnorge med väder som hette duga. Fyra käääringar som alla lider av bokstavsdiagnosen F.O.T.O. (tack för den diagnosen Camilla Noresson) fick uppleva snöstorm, storm, sol och grått om vartannat i en hiskelig fart. Jag har ju hört talas om hur fort väder kan förändras i fjällen och dylika platser, och nu fick jag själv uppleva det på plats vilket var fascinerande. Här gällde det att hänga med i svängarna och det gjorde jag inte fullt ut…Målet med resan till Tromsö var för tre av oss fyra att fånga norrsken. Till varje pris. Det betyder att vi var ute flera nätter i jakten på Aurora ljuset, dock avstod jag en av nätterna för att titta på byn Tromsö. (mitt mål var främst att uppleva naturen) Det blev norrsken som heter duga en av nätterna, men det återkommer jag till. På dagtid höll vi ofta till på ”vår” strand alldeles utanför hotellet, som låg på Sydspissen strax utanför Tromsö centrum. Dagens bilder är samtliga från den stranden, vilken lyx att ha så nära inpå sig! Vill passa på att tacka för många skratt och gott umgänge till medresenärerna, Bente, Camilla och Iréne. Det får bli fler resor framledes men vi kan ju skippa förkylnings bacillerna nästa gång 🙂 KRAM! Inger

3 kommentarer

 1. Superfina bilder Inger. En sådan ”trädgård” kunde man lätt kunnat ha året om 🙂
  Tänk du har redan hunnit blogga haha. Jag har precis vaknat.
  Tack själv för goda skratt och självklart ska det bli fler resor. Nu har vi kommit igång haha. Värmt upp lite. Eller hur 🙂
  Kram Camilla

  Gilla

  1. Lena, dem är nog inte tillräckligt bra för att visas på stor skärm, den lilla dataskärmen är alldeles tillräcklig. Det var härligt med all snö, och snöstorm och sol om vartannat. Glad jag fick tlllfälle att uppleva detta 😀 Hoppas vi syns på måndag? Kram!

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.