Cyklar i Amsterdam

Jösses anådat! I Amsterdam behövde man till viss del se upp för bilar och spårvagnar, men det gällde först och främst att se upp för alla cyklister. Amsterdamarna trampade på för fullt med inställningen att dem hade förkörsrätt (vilket säkert var sant) men framförallt var de VÄLDIGT många. Ringklockorna på deras cyklar var välanvända, för vi turister förstod inte att hålla sig från gatorna där de for fram som furier. Man lärde sig snabbt att nogsamt kontrollera så ingen cykelfurie var i närheten när gatorna skulle korsas, det var mer tur än skicklighet att man inte blev påkörd. Några bilder på några utvalda cyklister faller sig naturligt, så varsågoda. KRAM, Inger

10 kommentarer

  1. Åh vad många härliga foton. Den första svart/vita är superfin och så gillade jag ddn du kallade Que, vilket uttryck!! Riktigt häftigt att oeronligheten går igenom bilden så tydligt.

    Gilla

      1. Du dök upp i readern direkt jag öppnade den 😉 Tur inte jag bor i Amsterdam så disträ som jag är när jag är ute och går. Då hade jag varit påkörd för länge sen. Ja, det var jättehärliga bilder.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.