Huvudsaken i Amsterdam

Jag fortsätter att gå igenom bilderna från fotobesöket i Amsterdam i början av april, och en sak är ju säker…Jag har nog aldrig sett så många olika, roliga huvudbonader och frisyrer som här, dem tog aldrig slut. Mest för min egen del lägger jag ut ”några” av bilderna på det som verkar vara huvudsaken, dem bilderna kommer jag själv att gå tillbaka till och titta på igen, och le lite i mjugg åt. Kanske du gillar någon av dem också… Att titulera alla bilderna skippar jag, det skulle bli alldeles för knepigt- om ens möjligt – det kräver en bildtitlarnas mästare som Herr Hillén för att lyckas med det. Ha´det! Inger

6 kommentarer

  1. helt underbara bilder och jag gillar att du blandar s/v med några i färg 🙂 när jag ser hattarna så måste jag tänka på min gammalmorfar han var hattmakare och hade en liten hattaffär i samma hus de bodde i 🙂

    Gillad av 1 person

  2. Superhärliga porträtt med huvudsaker 🙂
    3, 4, 13 & 15 gillade jag extra mycket. Minspel och uttrycksfulla foton. Förstår att du kommer återkomma till dessa skapelser till och från. De fick mig att skratta och bli på bra humör.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.