Fönsterfoto i Amsterdam

Amsterdam bjöd på mycket fönstershopping av alla de slag. Jag menar ALLA DE SLAG, inte vad vi är vana att se hemma i Svedala precis…Tänkte visa er par stycken men kors-i-krösamoss så många fönster med ”roligt” innehåll jag samlat på mig! Nåja, tycker det är bättre att slänga ut dem på weben än att bara ha dem liggande i burken för mig själv…Får väl kalla inlägget för Fönsterfoto, för jag tror bestämt inte det faller inom ramen för Gatufoto. Amsterdam börjar kännas ”klart” men kanske kommer ett inlägg till som innehåller Fotograferna som var med på denna resa. Vi kallar oss ”Streetphotographers roadtrip” och nästa år bär det iväg till Lissabon om allt går som planerat 😀  Tack och hej, ha en fin vecka! Kram, Inger

4 kommentarer

  1. Åh vilka underbara foton. Inser verkligen så trist det ser ut här hemma jämfört med dessa färggranna och fantasifulla skyltfönster.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.