Istanbul

Inte hade jag precis gått och längtat efter att åka till Istanbul, men ”plötsligt händer det” och så var jag där tillsamman med fem andra ”tjejer”! Jag tror sällan jag fått en så positiv överraskning som jag fick av denna stad. Underbart vackert låg den placerad på höga kullar kring dalar med ringlande vatten i. Oerhört vänliga människor, fantastik mat och så mycket kultur och historia man bara kunde önska. Har ni inte varit där? ÅK DIT! Här finns nog något för alla smaker, förutom naturälskare. 12-16 miljoner invånare (!!!) beroende på vem man pratar med inskränker hårt på naturresurserna. Parker fanns det däremot gott om, och här samlades familjer/vänner på kvällarna och grillade sparkade boll och umgicks. En behaglig temperatur runt 25 grader på dagen och kanske 17-20 på kvällen året var pricken över i:et. Att välja bara några bilder är så klart svårt, men kanske det får bli ett par inlägg om staden för den sakens skull. Snart är det helg igen, ber att få önska er en skön sådan! Kram, Inger

 

6 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.