Softat i Bitterna

En promenad i dag i en av Bästa Bitternas mindre vackra delar, i varje fall i mitt tyckte. Promenaden gick bl.a. i ruinerna av det som tidigare varit en Skog. Planterad skog visserligen, men ändock en skog. Promenaden gick även bland mossmark och skog som ännu stod vertikalt, vilket är tacksamt. Jag tänker inte yppa ett ord om dagens skogsbruksmetoder i detta inlägg, utan tänkte i stället dela med mig av de bilder som promenaden utmynnade i. Det blev nämligen till att testa helt nya funktioner i kameran, och målet blev att försöka göra det jag såg lite mindre ”ovackert”, om ni förstår vad jag menar, lite mer ”Soft”? Är inte säker på att det lyckades, men det var i varje fall ett försök.

Under promenaden stötte jag på ett fynd av det lite mer ovanliga slaget. Någon hade bestämt sig för att flytta till skogs och soffan var redan ställd på plats. Av utseendet på soffan att döma är det nog inget rikemansfolk som tänker sig hit, det  ska bli spännande att se resten av möblemanget! Ni får gärna tycka och tänka både om bilder och skogsbruk, men klicka först på bilderna för att förstora. Ha en go´vecka! /Inger

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.