Myre(n) i Västerålen

Jag drunknar i bilder från dundersköna Vesterålen! Där är så vackert så jag kan titta på vyerna om och om igen, hur länge som helst. Nästan. Nu tog det stopp och jag hoppas ni själva kan uppleva storheten och skönheten i landskapet genom bilderna. Dessa bilder kommer enbart från Myren som ligger i anslutning tillsamhället Myre. Andöya, Strengelvåg eller Myre kan skymtas i bakgrunden på bilderna. Hit måste jag åka snart igen…Klicka på bilderna för att förstora. Kommentarer mottages gärna, både bu och bä. Tack för titten! Kram, Inger

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.