I Molla

Molla Bokskogar, ett naturreservat med bokskog endast 25 minuters bilväg hemifrån. Där tänkte jag mig att tillbringa några timmar i lugnet, men fick oväntat sällskap av en jäkla speedwayförare, skrikande barn, vrålande vuxenfolk och … lukten av stekt ägg! Känslan av idyll ville inte riktigt infinna sig. Så småningom avtog dock alla de av människor skapade ljud och dofter, och lugnet infann sig i samma takt som ljuset försvann. Trodde jag. Istället invaderades skogen av ÄLGLOPPOR vilka inte alls är roliga att ha som sällskap, det vet jag av tidigare erfarenhet. Nåja, ser ni på bilderna tror jag inte ni kommer att märka av något av nämnda störningsmoment, bilderna visare det lugn jag hade som mål att uppleva, vilket jag trots allt delvis också gjorde. Naturen är som balsam för själen, ibland får man bara en mindre dos än förväntat. Klicka på bilderna för att förstora. Önskar er en bra måndag, kram! Inger

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.